Hedy Christians

 Uw begeleidingskundige

Over Hedy

Vertrekpunt

In 1974 ben ik geboren in Groningen. Na de HAVO ging ik Fysiotherapie studeren in Utrecht. Daar wou ik per se heen, Utrecht. Mijn vleugels uitslaan. Mijn eigen weg gaan. Ik was 17 toen. Ik wist niks van de stad en van de opleiding. Ik ging op mijn gevoel af. En zo begon het begin van mijn zelfontplooiing. Het steeds beter weten wie ik ben.

Onderweg 

Ik 'wandel' met veel vertrouwen en stem af tussen trouw aan mezelf en trouw aan de ander zijn. Ik ben creatief en hou ook van taal zoals verhalen, vragen en mooie zinnen. Bijvoorbeeld van Rutger Kopland (dichter), Stef Bos (muzikant) en deze van de filosoof Levinas: "Dat is de liefde voor het leven, een voorbestemde harmonie met datgene wat ons slechts kan toevallen".

Ik ben graag onderweg. Als begeleidingskunde heb ik ervaren dat jezelf leren kennen, ook een vorm van reizen is. Ik vind het dan ook fijn om een opleiding of cursus te doen. 

Naast reizen vind ik 'leven' om me heen ook erg waardevol. Ik ben graag in de natuur, of thuis bij mijn gezin en onze katten en honden. 'Leven' om me heen zijn ook mensen om iets samen mee te doen. Ik ben ook graag alleen. Dat voelt vaak als 'opladen' en ook vrij, vrij om mijn eigen weg te gaan.


'De ruimte is oneindig, zolang je maar je grens verlegt'

 
E-mailen
Bellen